Webversie Mijn Omgeving

Mijn Omgeving

De ‘mijn-omgeving’ is dé plek waar de squasher al zijn zaken regelt, of het nu gaat om het wijzigen van zijn persoonsgegevens, betaal voorkeuren of zijn consents geeft voor marketing doeleinden. Daarnaast kan de club zelf bepalen of het voor de squasher zelf mogelijk is om zijn lidmaatschap/ abonnement aan te passen. 

Een squasher heeft tevens inzicht in al zijn recente facturen, kan openstaande facturen direct voldoen via IDeal of andere gewenste betaalwijzen. 

Daarnaast kan de squasher een squashbaan reserveren, zijn reserveringen beheren en zich direct aanmelden voor clubactiviteiten. Dankzij geavanceerde technieken ziet de squasher alleen het aanbod dat voor de squasher van toepassing is.

Geen losse briefjes meer voor de club en geen wachttijd voor de squasher, win-win.

De squasher op jouw club is volledig aan zet dankzij de ‘MijnOmgeving’ van NLSquash. 

Aanpassen van gegevens

De squasher kan via de mijn omgeving zelf zijn persoonlijke gegevens en voorkeuren wijzigen. Dit kan zowel via de ClubApp als via web-omgeving van de club op ieder gewenst moment van de dag.

Direct betaald

In de Mijn Omgeving ziet de squasher ook de openstaande facturen en kan deze direct voldoen via IDeal of middels een andere wijze. Daarnaast kan de squasher ook reserverings-tegoed bijkopen.

clubactiviteiten & reserveren

In de kalender ziet de squasher het aanbod dat gepersonaliseerd is op basis van diverse criteria. Oók is het reserveren van een baan mogelijk al dan niet met een split-betaling.

ClubApp & Web

De MijnOmgeving is beschikbaar in de ClubApp én via de website van jouw club. Daar heeft de squasher 24/7 toegang en inzage in de (persoonlijke) gegevens conform de AVG. 

Slide 2 Heading

Vivamus in libero auctor, malesuada nulla nec, dapibus augue. Aliquam erat volutpat. Aenean libero enim, blandit amet, interdum pellentesque augue.

Inzicht in facturen

De squasher heeft in de Mijn Omgeving daarnaast direct inzicht in de betaalde, gecrediteerde en nog openstaande facturen. Wel zo makkelijk.

Betaal facturen direct

Koppel jouw eigen Payment Provider of maak gebruik van die van SBN. Laat jouw squashers betalen via IDeal, Creditcard, Apple Pay of op een andere door jouw club gewenste wijze.