Full support

We begrijpen dat NLSquash jouw motorblok is en dat je als club hiervan afhankelijk bent, vooral in de avonduren. Door onze goede samenwerking met Focus On Your Sport (FOYS), zorgen we niet alleen voor een goede up-time, ook dragen we zorg voor jouw (urgente) issues.

Onboarding
Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie vlekkeloos over gaat in NLSquash helpt FOYS jou met de volledige data-migratie en alle instellingen. Ook dragen zij zorg voor de koppelingen met externe systemen zoals bijvoorbeeld de boekhoudsoftware. Daarnaast bespreken FOYS en SBN samen met jou de mogelijkheden om contact op te nemen bij (grote) calamiteiten.

Klankbordgroep
Naast de reguliere feedback die we verzamelen uit bijvoorbeeld gesprekken en support meldingen, organiseren we periodiek klankbordgroepen met gebruikers van NLSquash om ontwikkelingen en nieuw gewenste functionaliteiten te bespreken. Zo blijft NLSquash ook in de komende jaren dé tool voor jouw squashclub.

Kennisbank
Mocht je er even niet uitkomen, geen paniek. We hebben speciaal voor jou een kennisbank vol met handleidingen hoe je jouw doel bereikt. Kom je er nog niet uit? Geen paniek, we zijn bereikbaar!